Το καλό ποδόσφαιρο που αποδίδει η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στον αγωνιστικό χώρο έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των ερυθρόλευκων φιλάθλων, που θέλουν να βλέπουν από κοντά την ομάδα.

Πέρα από αυτό, η απόκτηση του Γιάγια Τουρέ έχει ανεβάσει κατακόρυφα τη ζήτηση των διαρκείας, με τους οπαδούς του συλλόγου να δείχνουν έμπρακτα την αγάπη και τη στήριξή τους στον πορτογάλο προπονητή και τους παίκτες του.

Όπως ενημέρωσε σχετικά η «ερυθρόλευκη» το απόγευμα της Δευτέρας, τα εισιτήρια διαρκείας έφτασαν τις 17.000, με τους οπαδούς του συλλόγου να κλείνουν θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο κόσμος στέκεται δίπλα στην προσπάθεια που κάνει η διοίκηση, αλλά και οι ποδοσφαιριστές, με στόχο η ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο κόσμος είναι η δύναμη του συλλόγου και έχει αποδείξει πολλάκις ότι βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και τη στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις. Η διάθεση των καρτών συνεχίζεται καθημερινά και πλέον είναι θέμα χρόνου ο αριθμός των «ερυθρόλευκων» διαρκείας να φτάσει τις 20.000!