Η απόκτηση του Γκιγέρμε ντος Σάντος Τόρες ικανοποίησε απόλυτα τη διοίκηση, τον κόσμο, αλλά κυρίως τον προπονητή του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε πολύ τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο και για αυτόν τον λόγο τον είχε τοποθετήσει στην κορυφή της λίστας του. Οπότε τα νέα της απόκτησής του ήχησαν εξαιρετικά στα αυτιά του τεχνικού των Ερυθρόλευκων, που από σήμερα θα έχει στη διάθεσή του τον βασικό αμυντικό μέσο που τόσο ήθελε.

Ο νέος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πέρασε την Πέμπτη μεταξύ Metropolitan και εργομετρικού κέντρου, καθώς έπρεπε να περάσει από όλα τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ. Μην ξεχνάμε, άλλωστε ότι οι Πειραιώτες ξόδεψαν σχεδόν 3 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσουν από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και θέλουν να είναι απόλυτα βέβαιοι για την επένδυσή του. Με τον Βραζιλιάνο, πάντως, να περνάει με απόλυτη επιτυχία όλες τις εξετάσεις και τα τεστ ετοιμότητας, δείχνοντας ότι δεν χρειάζεται πολύ χρόνο έως ότου βρεθεί σε φυσική κατάσταση, που να του επιτρέπει να μπει στην 11άδα του Ολυμπιακού.

Σήμερα Παρασκευή το πρωί αναμένεται να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του στους Ερυθρόλευκους.

Ο Γκιγέρμε θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, θα υπογράψει το νέο τριετές συμβόλαιο που του προσφερθεί και αμέσως θα ξεκινήσει προπονήσεις, ώστε να είναι ετοιμοπόλεμος για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των Πειραιωτών. Αλλωστε σήμερα το όνομά του θα βρίσκεται κανονικά στη λίστα που θα στείλουν οι Ερυθρόλευκοι, όπως (πιθανότατα) και του Κούκα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους όρους της συμφωνίας, οι Ισπανοί επιμένουν ότι το φιξ ποσό θα πληρώσει ο Ολυμπιακός για τον Γκιγέρμε είναι 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ με τα μπόνους μπορεί να αυξηθεί κατά 500-700.000 ευρώ. Επίσης, όπως σας ενημέρωσε από χθες to10.gr, ο 27χρονος αμυντικός μέσος θα υπογράψει 3ετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές 750.000 ευρώ.