Όπως όλα δείχνουν ο Γκιγιέρμε Ντος Σάντος Τόρες θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». Ο Ολυμπιακός φέρεται να τα βρήκε με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και ο 27χρονος Βραζιλιάνος μέσος ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Αθήνα για να υπογράψει το συμβόλαιό του με την πειραϊκή ομάδα. Μάλιστα, το πιθανότερο είναι ότι θα αποκτηθεί με μεταγραφή και όχι με την μορφή του δανεισμού.

Ο Γκιγιέρμε μαρτύρησε από μόνος του τη θετική εξέλιξη της υπόθεσης. Συγκεκριμένα, ο 27χρονος αμυντικός μέσος αποφάσισε να… δείξει σε όλους ότι η μεταγραφή του στους Ερυθρόλευκους είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί και πως ο ίδιος ήδη αισθάνεται παίκτης του Ολυμπιακού. Για αυτόν τον λόγο, μάλιστα, ακολούθησε τους επίσημους λογαρισμούς των Ερυθρόλευκων στα social media. Δημοσιοποιώντας εμμέσως τα θετικά νέα και τον ερχομό του στην Ελλάδα.

Οι Ερυθρόλευκοι έπεισαν τον ποδοσφαιριστή ότι ο Πειραιάς είναι ο ιδανικός προορισμός για τον ίδιο και από τη στιγμή που τα βρήκαν μαζί του σε όλα, έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν, για να σταματήσουν τα τερτίπια της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Η ισπανική ομάδα δεν μπορούσε να κρατήσει τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο, καθώς δεν «αντέχει» το συμβόλαιό του. Αλλά επειδή πέρυσι πλήρωσε περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ στην Ουντινέζε, ήθελε να βγάλει σχεδόν τα ίδια ή και παραπάνω. Ο Ολυμπιακός έκανε αρκετές προτάσεις με σκοπό να πάρει το τελικό «ναι» για την αγορά του 27χρονο κόφτη, αλλά οι Ισπανοί συνέχιζαν για μέρες να παίζουν καθυστερήσεις. Και αυτό, παρά το γεγονός ότι ο Γκιγέρμε προπονούνταν ξεχωριστά από το σύνολο εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες, περιμένοντας να πάρει μεταγραφή. Τώρα, όμως, όλα δείχνουν ότι η χρυσή τομή βρέθηκε και ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος ετοιμάζεται να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό δίδυμο στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, με τον Μπίμπαρς Νάτχο.