Μυστήριο καλύπτει περιστατικό ρίψης και έκρηξης κροτίδας -λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης -σε γνωστό εστιατόριο στο Νέο Ψυχικό την ώρα που βρισκόταν μέσα σε αυτό βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Αγνωστος που επέβαινε σε μοτοσυκλέτα πέταξε την κροτίδα στην αυλή του εστιατορίου και διέφυγε παρά την καταδίωξη από υπαλλήλους του καταστήματος. Οι αστυνομικοί δεν συνδέουν τη συγκεκριμένη επίθεση με την παρουσία του βουλευτή στο εστιατόριο. Στην ίδια εκτίμηση προχώρησε και ο βουλευτής με τον οποίο επικοινώνησε «Το Βήμα».
Στον ίδιο χώρο είχε σημειωθεί προ ενός μηνός άλλο περίεργο περιστατικό με εισβολή αγνώστου που επιτέθηκε σε υπαλλήλους, προκάλεσε μικροζημιές κι έσπευσε να εξαφανισθεί. Καταστηματάρχες φαίνεται να υποβαθμίζουν τα κίνητρα των συγκεκριμένων επιθέσεων και να πιθανολογούν δράση «δυσαρεστημένων πρώην εργαζομένων».
Ομως άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν διενέξεις μεταξύ επιχειρηματιών για αγοραπωλησίες καταστημάτων, στις οποίες ενεπλάκησαν «νονοί» της νύκτας που εξυπηρετούν τα συμφέροντα ενός εξ αυτών. Με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή παρόμοια συμβάντα αφού δεν αποκλείουν να πρόκειται για δείγματα δράσης κι επέκτασης νέας ομάδας ποινικών.