Νέες στάσεις εργασίας για την εβδομάδα που ξεκινά από τη Δευτέρα εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας (ΟΑΣΑ), οι οποίοι αντιδρούν στο κλείσιμο του αμαξοστασίου της εταιρείας Οδικές Συγκοινωνίες (ΟΣΥ) στο Ελληνικό και «στη συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου».

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 19 Ιουνίου οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας τους έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας τους. Θα ακολουθήσει νέα-δεύτερη στάση εργασίας την Πέμπτη 21 Ιουνίου, με τα λεωφορεία να τραβούν χειρόφρενο από τις 11:00 έως και τις 17:00, καθώς έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση των εργαζομένων στις 12:30 στα κεντρικά γραφεία της ΟΣΥ.

«Στο στόχαστρο βρίσκονται για ακόμη μία φορά, εκτός των άλλων, οι εργαζόμενοι της ΟΣΥ και το επιβατικό κοινό», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ και προσθέτει: «Η πολιτική ηγεσία σε συνεργασία με τη διοίκηση της εταιρείας προσπαθεί να κλείσει το αμαξοστάσιο του Ελληνικού, του μεγαλύτερου αμαξοστασίου της ΟΣΥ».