Νέες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση που αφορά την οδηγό που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον ποδηλάτη στα Χανιά, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, στα χέρια των αρχών βρίσκεται μία γυναίκα η οποία φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου.

Η ίδια φαίνεται να αρνείται ότι οδηγούσε το αμάξι που προκάλεσε το τροχαίο ενώ αναμένεται στο αστυνομικό τμήμα των Χανίων αυτόπτης μάρτυρας προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία της αναγνώρισης.

Την ίδια ώρα οι αρχές έχουν ήδη εντοπίσει το όχημα στο οποίο φαίνονται ολοκάθαρα τα σημάδια από το τροχαίο της περασμένης Πέμπτης.

Το τροχαίο

Το δυστύχημα, σύμφωνα με το cretapost, σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, όταν η οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στον 57χρονο ποδηλάτη, τραυματίζοντας τον σοβαρά.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε άμεσα τον τραυματία στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα ο ίδιος δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματα του.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, η οδηγός αν και αρχικά σταμάτησε στον τόπο του συμβάντος, κρίνοντας ότι ο ποδηλάτης δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά, επιβιβάστηκε ξανά στο αυτοκίνητο της και τράπηκε σε φυγή.