Καταδίωξη, χολιγουντιανού τύπου, με… πυροβολισμούς πραγματοποιήθηκε στις 3.30 τα ξημερώματα της Τρίτης στην Παιανία με τους δράστες να καταφέρνουν τελικά να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς στα νεόκτιστα Ασπροπύργου.

Αρχικά οι επτά δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο εισέβαλαν σε ταχυφαγείο όπου με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον υπάλληλο. Στη συνέχεια άρπαξαν χρήματα (σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 500 ευρώ) και αποχώρησαν.

Βέβαια δεν σταμάτησαν εκεί, στη συνέχεια, πήγαν σε παρακείμενο πρατήριο υγρών καυσίμων, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και αφαίρεσαν χρήματα από το ταμείο. Ακολούθως επιχείρησαν να διαρρήξουν το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης ωστόσο δεν τα κατάφεραν καθώς αντιλήφθηκαν το πλήρωμα περιπολικού της ΕΛΑΣ που είχε φτάσει στο σημείο.

Οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο μαύρου χρώματος και κατά τη διαφυγή τους προέταξαν τα όπλα προς τους αστυνομικούς οι οποίοι «απάντησαν» με βολές στον αέρα για εκφοβισμό. Στη συνέχεια ακολούθησε καταδίωξη μέχρι τα νεόκτιστα Ασπροπύργου, ωστόσο εκεί οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν.

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε το αυτοκίνητο των δραστών εγκαταλελειμμένο στην τοποθεσία Τζαβερδέλα Ασπροπύργου.