Στη σύλληψη δύο ατόμων ηλικίας 35 και 39 ετών, που διέπρατταν ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ, σε περιοχές της Αττικής. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας, ληστείες κατά συρροή και κατά συναυτουργία, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες λήστευαν σούπερ μάρκετ από τον περασμένο Μάρτιο. Ως προς τον τρόπο της δράσης τους, ο ένας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισέβαλε σε καταστήματα και με την απειλή όπλου, αφαιρούσε από τα ταμεία χρηματικά ποσά, ενώ ο δεύτερος, που επίσης οπλοφορούσε, παρέμενε στην είσοδο, για να επιτηρεί τον χώρο. Στη συνέχεια, οι δύο δράστες διέφευγαν πεζοί.

Έως τώρα έχουν εξιχνιαστεί τέσσερις υποθέσεις ληστειών σε σούπερ μάρκετ και συγκεκριμένα: Δύο περιπτώσεις, που διαπράχθηκαν στο ίδιο κατάστημα, στο Παγκράτι και δύο, επίσης σε ίδιο σούπερ μάρκετ, στα Καμίνια. Επίσης, εξετάζεται και η συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Σημειώνεται, ότι οι δύο δράστες είναι σεσημασμένοι για ληστείες, κλοπές, απάτες και ναρκωτικά, και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών από τον οποίο παραπέμφθηκαν για κύρια ανάκριση.