Τον θάνατο του παλαίμαχου άσου του Ατρομήτου, Αναστάσιου Ιωσηφίδη, θρηνεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα που διέμενε στο Περιστέρι το πρωί, με τον ηλικιωμένο άνδρα να βγαίνει στη βεράντα και να ζητά βοήθεια. Καθώς έπασχε από άνοια, οι δικοί του τον είχαν κλειδώσει από φόβο να μην βγει και χαθεί.

Σύμφωνα με μαρτυρία ενός γείτονα που είχε κλειδί του διαμερίσματος, όταν προσπάθησε να ξεκλειδώσει την πόρτα του φλεγόμενου σπιτιού, διαπίστωσε πως υπήρχε και δεύτερη κλειδαριά, για την οποία δεν είχε κλειδί.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 8:00 το πρωί, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου επί της οδού Αισώπου, ενώ οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν τον ηλικιωμένο νεκρό στο μπαλκόνι.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Λίγη ώρα μετά την δημοσιοποίηση του τραγικού αυτού περιστατικού, έγινε γνωστό πως ο άτυχος ηλικιωμένος ήταν ο Αναστάσιος Ιωσηφίδης, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Ατρόμητου για πρώτη φορά την περίοδο 1959-60. Αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ατρομήτου έχοντας 24 συμμετοχές.