από metereologos.gr
Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018
 

PIF για σκάνδαλο Novartis: Αυτονόητη η τήρηση και στήριξη της νομιμότητας

Το PhRMA Innovation Forum εκπροσωπεί 23 πολυεθνικές φαρμακευτικές
PIF για σκάνδαλο Novartis: Αυτονόητη η τήρηση και στήριξη της νομιμότητας
Ο πρόεδρος του ΔΣ του PIF, Μάκης Παπαταξιάρχης
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Το PhRMA Innovation Forum (PIF), που εκπροσωπεί 23 πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, με αφορμή τα τεκταινόμενα στον χώρο του φαρμάκου σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι «η τήρηση της νομιμότητας και η στήριξή της είναι για μας αυτονόητη».

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται εξάλλου ότι «η Δικαιοσύνη αποτελεί το βασικό πυλώνα που προσδίδει ασφάλεια, σταθερότητα και κατ’ ουσία νόημα στην προσπάθεια να επιτυγχάνεται ο κοινός για όλους στόχος».

Το PhRMA Innovation Forum (PIF) σημειώνει ακόμα ότι βασική αρχή του είναι «να έχει κάθε ασθενής απρόσκοπτη πρόσβαση στις πλέον σύγχρονες και αποτελεσματικές θεραπείες» και πως αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από τη συνεργασία με την Πολιτεία και τους ίδιους τους ασθενείς «μέσα από σχέσεις διαφάνειας, υπευθυνότητας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης». 

Κοινωνία περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
 
σχόλια (1)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
   
  Αυτονόητο ! | 13/02/2018 16:44
  Ειδικότερα αυτό το: «να έχει κάθε ασθενής απρόσκοπτη πρόσβαση στις πλέον σύγχρονες και αποτελεσματικές θεραπείες» σκοτώνει ..... Ευγε, ως εκ τούτου, στο PhRMA Innovation Forum (PIF), που εκπροσωπεί 23 πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στον πρόεδρο του κο Μάκη Παπαταξιάρχη που το διατύπωσε τόσο κομψά !
  ks
  απάντηση00
   
-