Πρωτοφανές «διπλό» περιστατικό ληστρικής επίθεσης σε έναν 65χρονο δικηγόρο, στενό συγγενή σημαντικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού, απασχολεί την ΕΛ.ΑΣ τα τελευταία 24ωρα!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 65χρονος έγινε, προ τεσσάρων ημερών, στόχος δύο ληστών που εισέβαλαν στις 1 μετά τα μεσάνυχτα στο γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας, τον ακινητοποίησαν και του πήραν χρηματικό ποσό της τάξης των 100-150 ευρώ , το κινητό τηλέφωνό του και άλλα μικροαντικείμενα.

Αμέσως για το περιστατικό της επιδρομής στο σπίτι του συγγενούς του πρώην υπουργού ενημερώθηκαν ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ και υπήρξε ενδελεχής έρευνα και αναζήτηση των δραστών. Χωρίς όμως η κινητοποίηση, ακόμη και ηγετικών στελεχών της Αστυνομίας, να αποδώσει καρπούς…

Το αντίθετο μάλιστα. Λίγες ώρες αργότερα, πιθανότατα από άλλο δράστη, έγινε στόχος και το αυτοκίνητο του ίδιου δικηγόρου που βρισκόταν κάτω από το γραφείο του που είχε στοχευθεί από τους ληστές.

Το άτομο αυτό που συνελήφθη πάντως αργότερα από τους αστυνομικούς, έσπασε το παρμπρίζ και επιχείρησε να αρπάξει αντικείμενα από το εσωτερικό του ΙΧ. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργούν κεντρικές υπηρεσίες των αρχών ασφαλείας.