«Θα καώ» φέρεται πως είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην αδελφή της η 34χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή το πρωί της Δευτέρας μετά από φωτιά στο διαμέρισμα της στην Αθήνα. Το περιεχόμενο της επικοινωνίας των δυο γυναικών που έγινε λίγο πριν την εκδήλωση της πυρκαγιάς έχει μπει στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών που διερευνούν την υπόθεση εξετάζοντας σοβαρά το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε στις 09.50 της Δευτέρας για φωτιά σε διαμέρισμα 1ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Χρηστίδου. Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς που είχε εκδηλωθεί στο χώρο της κουζίνας εντόπισαν σε άλλο χώρο του διαμερίσματος χωρίς τις αισθήσεις της την 34χρονη η οποία δεν έφερε εγκαύματα και εκτιμάται πως έχασε τη ζωή της από αναθυμιάσεις.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Το περιστατικό

Φονική πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας σε διαμέρισμά της οδού Χρηστίδου στην Αθήνα, αφήνοντας πίσω της νεκρή μία γυναίκα.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 10 το πρωί της Δευτέρας στην κουζίνα του διαμερίσματος της άτυχης γυναίκας και πιθανότατα έχασε τη ζωή της από αναθυμιάσεις.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα.