Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη στην Αιτωλοακαρνανία. Η οικογένειά της έχει προσλάβει ιδιωτικό ερευνητή με σκοπό να μάθει την αλήθεια, ενώ εκείνος ισχυρίζεται ότι η άτυχη γυναίκα δεν αυτοκτόνησε αλλά δολοφονήθηκε και μεταφέρθηκε νεκρή στο σημείο που βρέθηκε.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι υποψίες της οικογένειας ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία είναι αυτές που την οδήγησαν στη λύση του ιδιωτικού ντετέκτιβ, προκειμένου να διερευνήσει την υπόθεση.

Όπως είπε στην κάμερα του Star ο ιδιωτικός ερευνητής: «Θέλω να βγει η αλήθεια. Μια γυναίκα δεν φεύγει τόσα χιλιόμετρα να αυτοκτονήσει εδώ. Το τηλέφωνο που είναι; H γυναίκα δεν αυτοκτόνησε. Eίχε τρία παιδιά, είπε πάω για γλυκά και θα γυρίσω πίσω… Κάποιο ραντεβού έδωσε με κάποιον κύριο ή κυρία… Την πήρανε κάπου αλλού και τη μεταφέρανε εδώ, χίλια τα εκατό νεκρή… Ερωτευμένη να ήταν με τον Θεό δεν θα ερχόταν εδώ».

Το μυστήριο περιπλέκεται ακόμα, μετά τους ισχυρισμούς δύο κυνηγών που λένε ότι μέχρι τις 4 το απόγευμα εκείνου του Σαββάτου δεν υπήρχε κανένα αυτοκίνητο στην παραλία της Τριχωνίδας, εκεί δηλαδή όπου βρέθηκε η άτυχη γυναίκα.

«Φως» θα ρίξει μια κάμερα

Σύμφωνα και πάλι με το Star, η Διεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου ελπίζει ότι στοιχεία από μία κάμερα θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου της 44χρονης μητέρας τριών παιδιών.

Τα στοιχεία της κάμερας στην περιοχή τα έχουν ήδη παραλάβει αστυνομικοί, χωρίς ακόμα να έχει γνωστοποιηθεί το περιεχόμενό τους.