Αναπάντητα είναι ακόμα τα ερωτήματα για τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της. Η νεκροψία δεν έδειξε με βεβαιότητα την αιτία θανάτου αν και τα περισσότερα στοιχεία συγκλίνουν στην αυτοχειρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής βρήκε μια ουσία στον λάρυγγα της άτυχης γυναίκας και οδηγείται στο συμπέρασμα ότι κάτι είχε πιει πριν χάσει τη ζωή της. Με αγωνία αναμένονται σε αυτό το σημείο οι τοξικολογικές εξετάσεις για να δώσουν ασφαλή συμπεράσματα.

Φως στο μυστήριο θα δώσουν όμως και οι κάμερες της περιοχής οι οποίες έχουν καταγράψει μέρος της διαδρομής που είχε ακολουθήσει το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία το όχημα πέρασε το μεσημέρι του Σαββάτου, την ημέρα δηλαδή που χάνονται τα ίχνη της 44χρονης, από το Παναιτώλιο με κατεύθυνση την Παραβόλα Αιτωλοακαρνανίας. Το αυτοκίνητό της φαίνεται να κατευθύνεται προς το σημείο της λίμνης που βρέθηκε νεκρή.

Η οικογένεια τη γυναίκας αρνείται πάντως ότι μπορεί η ίδια να έβαλε τέλος της ζωή της και επιμένει στο ενδεχόμενο της δολοφονικής ενέργειας. Σύμφωνα με πληροφορίες η 44χρονη έστειλε δύο γραπτά μηνύματα πριν χάσει τη ζωή της, ωστόσο το κινητό της τηλέφωνο δεν έχει ακόμα βρεθεί. Το ένα μήνυμα είχε αποδέκτη συγγενικό της πρόσωπο και το άλλο τον άνθρωπο που διατηρούσε μαζί του ερωτική σχέση.