Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης είχε πέσει η τραγουδίστρια Αλέξια, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η ίδια.

Μιλώντας στην εκπομπή ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ της Κύπρου και στον Τάσο Τρύφωνος η ερμηνεύτρια αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι έχει βιώσει μια τραυματική εμπειρία.

Όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε τη γνώμη της για το σάλο που ξέσπασε στο Χόλιγουντ με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις εκείνη του εξομολογήθηκε ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα και μάλιστα ανακουφίστηκε όταν οι γυναίκες άρχισαν να μιλούν για τα αυτά τα περιστατικά.

«Αισθάνθηκα μια τεράστια ανακούφιση που άρχισαν αυτά να γίνονται γνωστά, και ν’ αρχίσουν οι γυναίκες άφοβα πλέον να μιλούν. Ήταν κοινό μυστικό από τότε που ήμουν μωρό εγώ, στην Κύπρο μας, στο χρυσοπράσινο φύλλο ριγμένο στο πέλαγος» σχολίασε και συνέχισε: «Το είπα αμέσως στους γονείς μου ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, ήμουν 12 χρονών. Κάτι που δεν είπα ποτέ δημόσια, σ’ εσένα το λέω τώρα και θέλω να το πω. Θέλω να το πω διότι θέλω να ξεφοβηθούν οι γυναίκες, αλλά και όσοι άντρες έχουν πάθει κάτι παρόμοιο, να μπορούν να μιλούν».

Ευτυχώς για εκείνη δεν υπήρξε κάποιο άγγιγμα χωρίς τη θέλησή της αλλά και μόνο τα λόγια τη στιγμάτισαν για χρόνια. «Ήμουν τυχερή διότι δεν με άγγιξε, αυτό, μόνο με λόγια και με χειρονομία που αμέσως την απέφυγα εγώ. Αλλά ήταν αρκετά αυτά για να με τραυματίσουν, χωρίς να με αγγίξει κανένας. Άλλο πρόσωπο στην δεύτερη περίπτωση, και τα δυο πάρα πολύ γνωστά. Εγώ αισθάνθηκα απελευθέρωση με το που μίλησαν διάφορες σταρ και μη, αισθάνθηκα ότι δεν είμαι μόνη μου, χωρίς να έχω πάθει ούτε το ένα εκατοστό από αυτό που έπαθαν αυτές…»