Δύσκολο τριήμερο περιμένει τους επιβάτες των Μέσων Μεταφορά της πρωτεύουσας, ξεκινώντας από τις τροποποιήσεις στην κυκλοφορία λόγω των κινητοποιήσεων για τη συμπλήρωση εννέα ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Με εντολή της Αστυνομίας, αύριο, Τετάρτη, στις 12.00 θα κλείσει ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα, ενώ στις 16.00 θα κλείσει και ο σταθμός Πανεπιστήμιο.
Επίσης, ο ΟΑΣΑ θα προβεί σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής λεωφορειακών γραμμών, γραμμών τρόλεϊ και τραμ στο κέντρο της πόλης σταδιακά από τις 10.00 το πρωΐ και ανάλογα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της Τροχαίας και τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες.
Από τις 6 το πρωΐ της Πέμπτης, οπότε ενεργοποιούνται τα επιπλέον μέτρα για την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου, τα οποία θα διαρκέσουν ως την αναχώρησή του την Παρασκευή. Συγκεκριμένα, για την οδό Πανεπιστημίου στην λεωφορειολωρίδα αντίθετης ροής (από Σίνα έως Πλ. Συντάγματος) και για την οδό Βασιλέως Γεωργίου Α’ θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των διερχόμενων ΜΜΜ καθ’ όλη την διάρκεια της επίσκεψης του κ. Ερντογάν.