Συνεχίζονται – χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα – οι έρευνες συνεργείων
της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό και του τελευταίου αγνοούμενου στη
Μάνδρα Αττικής, μετά τις φονικές πλημμύρες.

Χθες, το πρωί εντοπίστηκε στα χαλάσματα του αμαξοστασίου της περιοχής η σορός ενός ακόμη αγνοούμενου, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των θυμάτων στους 21.

Ωστόσο, κάτοικοι της δυτικής Αττικής εκφράζουν φόβους να υπάρχουν και αγνοούμενοι μετανάστες θαμμένοι στις λάσπες οι οποίοι δεν ήταν καταγεγραμμένοι σε μητρώα.

Ταυτόχρονα εκφράζουν την αγανάκτησή τους προς την Πολιτεία όσο αφορά στο θέμα των αντιπλημμυρικών έργων.

Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο Μάνδρας

Εν τω μεταξύ χθες, εκτυλίχθηκαν πρωτοφανείς σκηνές στη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας, όταν εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης ήρθαν στα χέρια με δημοτικούς συμβούλους.

Όπως έγινε γνωστό, μετά την ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Γιώργος Σαμπάνης, κατηγόρησε την δήμαρχο Μάνδρας για την απουσία της από το δημοτικό συμβούλιο.

Τότε, οι δημοτικοί σύμβουλοι αντέδρασαν, υποστηρίζοντας ότι η κ. Κριεκούκη βρισκόταν σε αποστολή καταγραφής των προβλημάτων.

Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, καθώς μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης γρονθοκόπησαν τον κ. Σαμπάνη, τονίζοντάς του ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για την επιλογή του να κάνει αντιπολίτευση αυτές τις δύσκολες ώρες.