Μακραίνει, δυστυχώς, ο κατάλογος των θυμάτων από την κακοκαιρία που έπληξε τη Δυτική Αττική. Στον αποθηκευτικό χώρο βαρέων μηχανημάτων, στον επαρχιακό δρόμο Ελευσίνας-Θήβας, εντοπίστηκε και ανασύρθηκε με μεγάλη δυσκολία από την ΕΜΑΚ το πτώμα ενός άνδρα το οποίο μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπως και οι δύο σοροί των ανδρών που εντοπίστηκαν σε θαλάσσια περιοχή στον κόλπο της Ελευσίνας από πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος και ανασύρθηκαν, η μια μάλιστα με τη συνδρομή βατραχανθρώπων της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.

Εκεί έγινε η αναγνώριση από τους συγγενείς τους και όπως έγινε γνωστό, επρόκειτο για τον 58χρονο κυνηγό Δημήτρη Δημητρόπουλο, τον 38χρονο οδηγό φορτηγού Γιάννη Ρούμελη και τον επίσης οδηγό, 28χρονο, Πέτρο Κολέτση, τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, αναγνώρισε ο ίδιος ο πατέρας του που εργάζεται στην ασφάλεια του νοσοκομείου.

Η θεομηνία που έπληξε τη Δυτική Αττική, με επίκεντρο κυρίως τη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο έχει στοιχίσει τη ζωή σε συνολικά 19 άτομα, ενώ αγνοούνται ακόμη τρεις άνθρωποι.