Σε διανομή 2.000 φαρμάκων, 300 μερίδων φαγητού και πόσιμου νερού, στους κατοίκους της Μάνδρας, προχωρησε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ.

Η διανομή του φαρμακευτικού υλικού έγινε από εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, ενώ έχουν εξασφαλιστεί για όσες ημέρες χρειασθεί 300 μερίδες ζεστού φαγητού που θα διανέμονται στους κατοίκους της περιοχής.

Στην αποστολή συμμετείχε ομάδα εμπειρογνωμόνων του ΙΣΑ, οι οποίοι μαζί με τον πρόεδρο Γιώργο Πατούλη επισκέφθηκαν ιατρεία που είχαν καταστραφεί ολοσχερώς και έκαναν αποτίμηση των ζημιών.

Ο κ. Πατούλης διαβεβαίωσε τους γιατρούς που υπέστησαν αυτή την καταστροφή ότι ο ΙΣΑ -με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ- πρόκειται να τους προσφέρει οικονομική ενίσχυση προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να ενισχυθεί η υγειονομική κάλυψη των περιοχών.

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ είχε συνομιλίες με τους κατοίκους της περιοχής και ενημερώθηκε από τη Δήμαρχο Μάνδρας, Ιωάννα Κριεκούκη, για τις άμεσες ανάγκες σε ρουχισμό, τρόφιμα καθώς και σε γεννήτριες για τους ασθενείς με μηχανική υποστήριξη και διαβεβαίωσε ότι ο ΙΣΑ και η ΚΕΔΕ θα συνδράμουν για να καλυφθούν οι ανάγκες.

«Αυτές τις δύσκολες ώρες για τη χώρα μας και ιδιαίτερα για τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής, ο ΙΣΑ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή βοηθώντας έμπρακτα τους συμπολίτες μας που επλήγησαν. Θα συνδράμουμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε στην ανακούφισή τους. Θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να καλύψουμε τα κενά της πολιτείας και να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας στη δύσκολη αυτή ώρα», δήλωσε ο κ. Πατούλης.