Παραμένει στους έξι ο αριθμός των αγνοουμένων που αναζητούνται από τις δυνάμεις της πυροσβεστικής στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδας, καθώς ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στο αμαξοστάσιο της Μάνδρας δεν έχει εξακριβωθεί αν είναι ένας από αυτούς.

Σήμερα τα ξημερώμτα ο αριθμός των αγνοουμένων αυξήθηκε καθώς έγιναν στις αρμόδιες υπηρεσίες δύο νέα τηλεφωνήματα για να δηλώσουν την απουσία τους και τους φόβους να είναι θύματα της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εκ των δύο νέων αγνοούμενων είναι κυνηγός.

Χθες, Πέμπτη, λίγο μετά τις 13:00 σώος βρέθηκε ακόμη ένας από τους αγνοούμενους στη Μάνδρα Αττικής. Πρόκειται για τον ηλικιωμένο άνδρα που μένει στην περιοχή Παλαιοχώρι. Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες και όπως δήλωσε δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την κόρη του, η οποία τον δήλωσε αγνοούμενο.

Η πυροσβεστική συνεχίζει για 3η ημέρα το έργο της για την ανεύρευση εγκλωβισμένων από τις πλημμύρες που προκλήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή Μάνδρας – Νέας Περάμου ενώ χθες, μετά τη σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε το σύνολο της Αττικής δέχθηκε 70 νέες κλήσεις για άντληση υδάτων.

Για την περιοχή της Μάντρας οι έως τώρα κλήσεις έχουν φτάσει στις 910 εκ των οποίων οι 280 ήταν για παροχή βοηθείας και οι υπόλοιπες 630 για αντλήσεις υδάτων.