Παρέμβαση με αφορμή τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου επιχειρεί ο κ. Βασίλης Βραχιώτης, υποψήφιος πρόεδρος στις προσεχείς εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ).
Ο κ. Βραχιώτης τονίζει ότι «δεν πάει άλλο» και προτείνει ανοικτή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΔΣΑ, με προσκεκλημένο τον υπουργό Δικαιοσύνης, εκπροσώπους κομμάτων, καθώς και όλων των δικαστών και δικαστικών Ενώσεων,συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλοκαι συμβολικήσυγκέντρωση διαμαρτυρίαςμπροστά από τα γραφεία του Δ.Σ.Α.
«Η εβδομάδα που έρχεται πρέπει να συνοδευτεί από δυναμικές πρωτοβουλίες, που θα καταδείξουν την ενότητα και την αποφασιστικότητα των δικηγόρων στη συνεχιζόμενη επίθεση την οποία δέχονται», σημειώνει και προσθέτει: «την ώρα που πολλοί συνάδελφοι νιώθουν απροστάτευτοι, οφείλουμε να προασπίσουμε με σθένος και δυναμισμό, το δικαίωμα στην Εργασία, την Ελευθερία, και την Αξιοπρέπεια».

Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδας
Αποτροπιασμό για τη στυγνή δολοφονία του συναδέλφου δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου», εκφράζει η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδας. Στην ανακοίνωσή της, η Επιτροπή κάνει λόγο για «συνάδελφο, ο οποίος διακρινόταν όχι μόνο για την επιστημονική του κατάρτιση, αλλά πρωτίστως για το ήθος του».
Και προσθέτει: «Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.Η μαφιόζικη επίθεση καταδεικνύει τους κινδύνους άσκησης του νομικού επαγγέλματος που είναι ο ακρογωνιαίος λίθος στη λειτουργία της Δημοκρατίας».