Τρεις οργανωμένοι φίλαθλοι εμπλέκονται στην ομάδα των ατόμων που ξυλοκόπησαν έναν 20χρονο σε κερκίδα του σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Τρίτη το βράδυ, στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των Εθνικών ομάδων της Ελλάδας και του Γιβραλτάρ.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. «από την ανάλυση του προανακριτικού υλικού καταφέραμε να ταυτοποιήσουμε τα στοιχεία τριών από τους δράστες της επίθεσης και συγκεκριμένα δυο ημεδαπών, ηλικίας 20 και 26 ετών και ενός υπηκόου Αλβανίας, ηλικίας 34 ετών.»
Ο 20χρονος συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για ληστεία, επικίνδυνες βλάβες και παραβάσεις της νομοθεσίας για τον εξωσχολικό αθλητισμό, οδηγείται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπόλοιπων δραστών συνεχίζεται.
Αναφορικά με την κατηγορία της ληστείας διευκρινίστηκε πως αφορούσε την αφαίρεση της μπλούζας της ομάδας του Παναθηναϊκού που φορούσε το θύμα της επίθεσης.