Ξεκινά την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, στις 8:00, και λήγει την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, στις 15:00, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος από τον ΟΑΕΔ.

Αυτές οι προθεσμίες ισχύουν για τους δικαιούχους που θα υποβάλουν αίτηση είτε μέσω των Κέντρων Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ) ΟΑΕΔ, είτε μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), ή από οποιοδήποτε άλλον χώρο ηλεκτρονικής πρόσβασης.

Για τους δικαιούχους που θα υποβάλλουν την ηλεκτρονική αίτηση μέσω των ΚΕΠ, η υποβολή αιτήσεων ξεκινά την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου και λήγει την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, στις 15:00.

Για τους δικαιούχους που θα υποβάλλουν την ηλεκτρονική αίτηση από οποιονδήποτε άλλο χώρο ηλεκτρονικής πρόσβασης, η υποβολή αιτήσεων ξεκινά την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, στις 08:00, και λήγει την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, στις 23:59.

Η παραλαβή των δικαιολογητικών (όπου αυτά απαιτούνται) από τα ΚΠΑ ΟΑΕΔ θα ολοκληρωθεί την επομένη ημέρα, δηλαδή την 1η Δεκεμβρίου.

Τα δικαιολογητικά που αφορούν τις ημέρες ασφάλισης, το εισόδημα και -για τους πολίτες τρίτων χωρών- την άδεια διαμονής, αναζητούνται αυτεπάγγελτα από τον ΟΑΕΔ μέσω των Πληροφοριακών Συστημάτων του ΕΦΚΑ, της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) και του υπουργείου Εσωτερικών αντίστοιχα.