Θρίλερ με την ανεύρεση ανθρωπίνων οστών που βρίσκονταν μέσα σε μία βαλίτσα, σε σπηλιά σε περιοχή του Σουνίου, απασχολεί τις τελευταίες ώρες την ΕΛ.ΑΣ.
Επί τόπου έχουν σπεύσει στελέχη της Ασφάλειας Αττικής και ιατροδικαστές για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή άλλου είδους πράξη με μεταφορά οστών από τοπικό νεκροταφείο κλπ.
Σύμφωνα με αρχικές ενδείξεις τα οστά πιθανόν ανήκουν σε γυναίκα. Σημειώνεται ότι τέτοιου είδους μακάβρια ευρήματα με ανθρώπινα μέλη και οστά μέσα σε βαλίτσες υπήρχαν σε εγκληματικές ενέργειες μεταξύ μελών ελληνικών και ξένων συμμοριών, όπως στην περίπτωση -στα τέλη της δεκαετίας του 90- του Ρώσου μαφιόζου Αλεξάντερ Σαλόνικ και της φίλης του, όπως και σε άλλες περιπτώσεις.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΓΑΔΑ «ανευρέθη από περιπατητή σε δασική έκταση στην περιοχή Άσπρο Λιθάρι Σουνίου, σε γαλαρία πηγαδιού, εντός ταξιδιωτικού σάκου, ανθρώπινος σκελετός ο οποίος μεταφέρθηκε στο εργαστήριο ιατροδικαστικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διενέργεια ιατροδικαστικής και ανθρωπολογικής εξέτασης. Προανάκριση από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής».