Ότι είναι συγγενής του η σύμβουλος που γελούσε χθες στη Βουλή, στη
διάρκεια της τοποθέτησης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Κυριάκου Μητσοτάκη για την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό,
παραδέχθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Χθες, στη διάρκεια της συζήτησης στην Επιτροπή της Βουλής σημειώθηκε ένα πρωτοφανές περιστατικό, όταν την ώρα της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη και της επίθεσης που εξαπέλυε στον Π.Κουρουμπλή, η συγκεκριμένη σύμβουλος άρχισε να γελάει.

Ο πρόεδρος της ΝΔ διέκοψε την τοποθέτησή του για να της πει: «Γιατί γελάτε κυρία μου; Σας παρακαλώ συγκρατηθείτε ή αν δεν μπορείτε, βγείτε έξω».

Οι αντιδράσεις συνεχίστηκαν και μετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον βουλευτή του Ποταμιού Γιώργο Αμυρά να ζητά την αποβολή της από τον πρόεδρο, λέγοντας: «Την παρακολουθώ τόση ώρα, πρώτη φορά βλέπω σύμβουλο να παρακολουθεί και να κάνει γκριμάτσες. Πού νομίζετε ότι είστε στο Μάπετ σόου;»

Σήμερα, στη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ερωτήθηκε για την συγκεκριμένη σύμβουλο και τα όσα συνέβησαν χθες.

Ο υπουργός Ναυτιλίας αρχικά περιορίστηκε να πει πως πρόκειται για μια δημόσιο υπάλληλο αποσπασμένη στο υπουργείο. Ωστόσο, στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι είναι συγγενής του και πως την έχει αποσπάσει από το υπουργείο Πολιτισμ ήταν η απάντηση που έδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας.