Με τριάντα, πλήρως «κλεισμένες» πτήσεις τσάρτερ, μέσα στον Ιούλιο, η EGYPTAIR ενώνει τους πιο τουριστικούς μήνες την Αίγυπτο με τη Σαντορίνη, ενώ προγραμματίζονται ήδη από 20 πτήσεις για τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η αεροπορική εταιρεία ενίσχυσε το δίκτυό της, «ανταποκρινόμενη στις αυξημένες ανάγκες του επιβατικού κοινού και σε μία προσπάθεια να ενισχύσει τον ελληνικό τουρισμό». Επίσης, προσθέτει στο πρόγραμμα μία επιπλέον καθημερινή πτήση για το δρομολόγιο Αθήνα –Κάιρο.
Οι πτήσεις τσάρτερ θα έχουν αφετηρία την πόλη Ασουάν με προορισμό τη Σαντορίνη και επιστροφή στο Κάιρο. Όσον αφορά στην θερινή περίοδο, ο εθνικός αερομεταφορέας της Αιγύπτου έχει προγραμματίσει, εκτός της υπάρχουσας μεσημεριανής πτήσης στο δρομολόγιο Αθήνα –Κάιρο, και μία βραδινή σε καθημερινή βάση, η οποία θα εξυπηρετεί μεγαλύτερο όγκο επιβατών.
Για τη βραδινή πτήση, κάθε Πέμπτη και Κυριακή, έχει ναυλωθεί αεροσκάφος τύπου Airbus A320, ενώ οι βραδινές πτήσεις των υπολοίπων ημερών, συνεχίζουν να πραγματοποιούνται από αεροσκάφος τύπου Embraer. Για τους επιβάτες των συγκεκριμένων πτήσεων, η EGYPTAIR προσφέρει το δικαίωμα δωρεάν μεταφοράς δύο αποσκευών (23 kg η κάθε μία).
Επίσης, για όσους επιβάτες θα συνεχίσουν το ταξίδι τους από το Κάιρο προς άλλο προορισμό του δικτύου της EGYPTAIR προσφέρεται σε όσους πρόκειται να διανυκτερεύσουν στο Κάιρο, η δυνατότητα δωρεάν διανυκτέρευσης σε δωμάτιο ξενοδοχείου πέντε αστέρων. Επίσης, σε όσους παραμείνουν από έξι έως δέκα ώρες στο Κάιρο, η δυνατότητα δωρεάν ημερήσιας χρήσης δωματίου σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων ή δωρεάν ξενάγηση στο Κάιρο, τον Νείλο και τις Πυραμίδες (στην περίπτωση που η επίσκεψη πραγματοποιηθεί εκτός ωραρίου λειτουργίας, παρέχεται δωρεάν γεύμα με θέα τον χώρο των Πυραμίδων).
Το αεροπορικό δίκτυο της EGYPTAIR προσεγγίζει περισσότερους από 70 προορισμούς, σε περίπου 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, για να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της. Στην Ελλάδα, πετάει τα τελευταία 60 χρόνια, συνδέοντας αεροπορικά την Αθήνα με το Κάιρο και από εκεί με όλο τον κόσμο.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.egyptair.com