Η «βόμβα» με …αποδέκτη την Τροχαία Αθηνών ήταν τελικώς αυγά και μπισκότα!

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης στην ΕΛ.ΑΣ ύστερα από ειδοποίηση των υπευθύνων κεντρικού καταστήματος του ΕΛΤΑ ότι έχει σταλεί ένα ύποπτο δέμα από την Γερμανία με προορισμό την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών. Ως αποστολέας εμφανίζονταν ένας ομογενής από την περιοχή του Τίμπικεν, που για άγνωστο λόγο έστελνε τρόφιμα στην ΕΛ.ΑΣ που συνοδευόταν με «χρόνια πολλά».
Το δέμα αυτό προκάλεσε υποψίες αφού «δεν μπορούσε να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο να πρόκειται για βόμβα με προορισμό αστυνομική υπηρεσία της Αττικής σταλμένη από ελληνική ένοπλη οργάνωση που χρησιμοποίησε …μυστηριώδεις συνεργούς στο εξωτερικό, ώστε να παραπλανήσει τους παραλήπτες του «εκρηκτικού δώρου» στην Τροχαία Αθηνών. Αμέσως υπήρξε ερώτηση στους αστυνομικούς της Τροχαίας αν περίμεναν το γερμανικό «πεσκέσι».

Όμως η απάντηση ήταν αρνητική. Ετσι στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στάλθηκε ομάδα του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών για να …εξουδετερώσει την «βόμβα». Και αυτό ώσπου να διαπιστωθεί ότι ήταν μπαγιάτικα πασχαλινά αυγά και όλα τα σχετικά εδέσματα της Λαμπρής, σε περίεργο αμπαλάζ, από τον άγνωστο «θαυμαστή» της Τροχαίας!