Την επιβεβαίωση των φόβων και των ενδείξεων της ΕΛ.ΑΣ ότι το 6χρονο κορίτσι από την Αγία Βαρβάρα είχε δολοφονηθεί από τον πατέρα του (πρώην αστυνομικό που είχε υπηρετήσει στη δυτική Αττική και στο κέντρο της Αθήνας) αποτέλεσε η ανεύρεση του άψυχου κορμιού του σε κάδο απορριμμάτων περίπου 1,5 χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι της οικογένειας.

Το πτώμα της μικρής βρέθηκε μέσα σε σακούλα σκουπιδιών και αρτιμελές. Ο πατέρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας όπου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού και τον παρέπεμψε να απολογηθεί σε ανακριτή.

Ο 61χρονος θα οδηγηθεί την Τρίτη στον ανακριτή έπειτα από προθεσμία που ζήτησε, προκειμένου να προετοιμάσει τις εξηγήσεις του για την δολοφονία της εξάχρονης κόρης του.

Η αιτία θανάτου της ανήλικης δεν είναι ακόμη γνωστή καθώς επίκειται η ιατροδικαστική εξέταση με σοβαρότερο ενδεχόμενο να πρόκειται για στραγγαλισμό.

Ο 61χρονος είχε δηλώσει την εξαφάνιση της κόρης του στην ΕΛ.ΑΣ χωρίς να προσδιορίσει ακριβώς τα γεγονότα και πέφτοντας σε αντιφάσεις. Στην πρώτη του εξέταση, υποστήριξε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγ. Βαρβάρας ότι το πρωί της Πέμπτης ξύπνησε αλλά δεν βρήκε στο κρεβάτι του το 6χρονο κορίτσι, το οποίο είχε όμως εκ γενετής κινητικά προβλήματα.

Ακόμη εντύπωση έκανε στα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ ότι ενώ φέρεται να είχε εξαφανισθεί η κόρη του εκείνος πήγε το δίδυμο αδερφάκι της, ένα αγόρι, στο σχολείο και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα προκειμένου να δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού του.

Επιπλέον έδωσε ασαφή στοιχεία για την έρευνα που έκανε για τον εντοπισμό του άτυχου κοριτσιού. Οι Αστυνομικοί συνεκτιμούν στην συγκεκριμένη υπόθεση ότι η μητέρα των παιδιών απουσίαζε τις τελευταίες ημέρες από το σπίτι λόγω νοσηλείας σε νοσοκομείο του Πειραιά και ότι ο 61χρονος αντιμετώπιζε ορισμένα ψυχολογικά προβλήματα. Ομως το κίνητρο της δολοφονίας αναμένεται να διακριβωθεί τις επόμενες ώρες.