Το εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων δείχνει το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας, για έντεκα –τελικά – πρώην διευθυντές και μέλη του διοικητικού συμβουλίου του δημοτικού ραδιοσταθμού 9,84. Με βούλευμά του, το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο έκρινε ότι η διασπάθιση εκατομμυρίων ευρώ την περίοδο 2003-2010 θα πρέπει να πάρει τον δρόμο της ακροαματικής διαδικασίας, ενώ διαχώρισε το σκέλος εκείνο που αφορά τον εν ενεργεία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιώργο Κυρίτση, διαβιβάζοντας τη δικογραφία στη Βουλή.
Το συμβούλιο διαβίβασε επίσης στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, το υλικό εκείνο που είναι απαραίτητο προκειμένου να διερευνηθεί αν και κατά πόσο υπάρχουν ποινικές ευθύνες των μελών της Επιτροπής Καταστροφής Παγίων στις δημοτικές επιχειρήσεις και των συντακτών των τεχνικών εκθέσεων καταστροφής παγίων.
Ενδιαφέρον είναι ότι στην υπόθεση αυτή η ασκηθείσα δίωξη αρχικώς αφορούσε 20 κατηγορούμενους, ενώ αργότερα, ο εισαγγελέας Εφετών κ. Δημήτρης Ασπρογέρακας είχε ζητήσει την παραπομπή 16 προσώπων στο εδώλιο.