Ορισμένες πληροφορίες για αναζήτηση ενός ακόμη ατόμου αλβανικής καταγωγής για εμπλοκή στην πολυσυζητημένη ληστεία του διαμερίσματος του Παλαιού Φαλήρου έχουν συγκεντρωθεί το βράδυ της Τετάρτης.

Χωρίς πλήρη εξακρίβωση. Η ληστεία οδήγησε στην σύλληψη δύο ο εκ των ληστών (από Ρωσία κι Αρμενία) , στον θάνατο ενός Μολδαβού ποινικού και στην περίεργη διαφυγή ενός άλλου ληστή που φέρεται να ήταν κρυμμένος σε ντουλάπα του σπιτιού που ερευνήθηκε από τους αστυνομικούς.

Ομως παραμένει άγνωστη ποια μπορεί να είναι η εμπλοκή αυτού του δεύτερου αναζητούμενου προσώπου Κι αν μπορεί να ήταν αυτός που είχε δώσει πληροφορίες για να «στοχευθεί» το συγκεκριμένο διαμέρισμα κι αν υπάρχουν κι άλλες παράμετροι της υπόθεσης.

Κρίσιμο ζητούμενο είναι ακόμη να διακριβωθεί γιατί στην διάρκεια του περιστατικού ορθώθηκαν εμπόδια από ιδιώτη για να ερευνηθεί το δώμα του του 9ου ορόφου στην πολυκατοικία.

Εκεί όπου τελικώς οι αστυνομικοί βρήκαν δεκάδες κουτιά κι αντικείμενα σε πλήρη αταξία. Σημειώνεται πάντως ότι όλοι οι αστυνομικοί που έφθασαν επί τόπου κατέθεσαν επί τόπου ότι «ήσαν απολύτως βέβαιοι ότι στο διαμέρισμα δεν υπήρχε άλλο άτομο κι ότι ο χώρος εξετάσθηκε ενδελεχώς και ακολούθως σφραγίσθηκε».