Αιματηρό περιστατικό με έναν νεκρό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην συμβολή των οδών Μακρυγιάννη και Ποσειδώνος στο Μοσχάτο.

Αρχικά δόθηκε η εικόνα για εισβολή δύο ληστών που πυροβόλησαν άτομα μέσα στο κατάστημα.

Όμως, στη συνέχεια, προέκυψαν στοιχεία ότι ο νεκρός είναι 47χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στο Νέο Φάληρο ο οποίος πήγε στο πρακτορείο γιατί είχε προσωπικές διαφορές με τον 39χρονο ιδιοκτήτη που είναι παρολυμπιονίκης κολύμβησης. Πληροφορίες λένε πως οι διαφορές σχετίζονταν με μια γυναίκα.

Κατά τη διάρκεια έντονου διαπληκτισμού ο 39χρονος πυροβόλησε τον 47χρονο και στη συνέχεια φέρεται να κατέβασε τα ρολά του καταστήματος και να έφυγε προς το σπίτι του όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Ο 39χρονος φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα λέγοντας πως δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει και μια ήταν μια στιγμιαία αντίδραση ενώ για το πιστόλι «Ζάσταβα» που βρέθηκε ισχυρίστηκε, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ότι ήταν του θύματος κάτι που εξετάζουν οι Αρχές όπως και αν ήταν νόμιμη η κατοχή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες αιτία του φονικού ήταν μία δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών του 47χρονου θύματος -εκπροσωπείτο νομικά από τον δικηγόρο Πειραιά κ Παναγιώτη Δοροβίτσα- που θα εκδικαζόταν στις 30 Μαρτίου. Είχε προηγηθεί καταγγελία της 42χρονου πρώην συζύγου του θύματος (είχαν πάρει διαζύγιο το 2016) σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής ότι εκείνος είχε ασκήσει ενδοοικογενειακή βία κι είχε κακή συμπεριφορά απέναντι της.

Η 42χρονη για να ενισχύσει τις κατηγορίες εναντίον του πρώην συζύγου της είχε επικαλεσθεί ως μάρτυρα τον 39χρονο παραολυμπιονίκη , κι ιδιοκτήτη του πρακτορείου ΟΠΑΠ με τον οποίο είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις.

Ομως ο 47χρονος φερεται να ήταν σ επικοινωνία τον τελευταίο καιρό με τον 39χρονο προκειμένου να μην προχωρήσει σε επιβαρυντική κατάθεση σε βάρος του. Αποδίδοντας τις κατηγορίες σε βάρος του σε «σκοπιμότητες». Ετσι έκλεισε ραντεβού μαζί του στο πρακτορείο όπου υπήρξαν προστριβές με τραγική καταληξη.