Συγκλονίζει ο 41χρονος πατέρας περιγράφοντας τη στιγμή που είδε το αυτοκίνητό του να φλέγεται, ενώ μέσα βρίσκονταν η 33χρονη σύζυγός του και ο τρίχρονος γιος τους, στην τραγωδία με τους τέσσερις νεκρούς, που σημειώθηκε στο πάρκινγκ, στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας.

Στο δυστύχημα έχασαν την ζωή τους οι δύο επιβάτες της Porsche (δύο σπουδαστές, ο οδηγός ήταν ο γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων Jumbo) που κατευθυνόταν στην Αράχοβα, καθώς κι η σύζυγος και ο μικρός γιος του 41χρονου, υπαλλήλου της ΕΥΔΑΠ, που είχε κατέβει για να εισέλθει στην τουαλέτα του πάρκινγκ.

«Όλα έγιναν μέσα σε 5-10 δευτερόλεπτα. Ξαφνικά κλείνουν όλα τα φώτα, ακούω ένα τεράστιο μπαμ, φωτιά, καπνός και νόμιζα ότι η έκρηξη ήταν μέσα από την τουαλέτα. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, βγήκα να πω στη γυναίκα μου «α ρε κοριτσάκι μου, τι πήγα να πάθω» και βλέπω την οικογένειά μου καμένη» είπε ο 41χρονος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Ψάχνω να βρω δεξιά αριστερά τι έγινε και βλέπω λίγο πιο κάτω στα χωράφια μια Porsche. Από τη ζάντα και τα δισκόφρενα το κατάλαβα. Ήταν στα 10 μέτρα» περιγράφει.

Ο άτυχος πατέρας εκτιμά πως το πιθανότερο ήταν η Porsche που έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του, «να έτρεχε με πάνω από 300 χιλιόμετρα», εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήριά του και στις οικογένειες των δύο νεαρών που επέβαιναν στην Porsche.