Δύο οργανωμένα εργαστήρια-φυτώρια υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων χασίς στην Αθήνα και στο Καμάρι Κορινθίας έφεραν στο φως αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, που εξάρθρωσαν την εγκληματική ομάδα που τα διαχειριζόταν.

Στη διάρκεια επιχείρησης σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, συνελήφθησαν τρία μέλη της, και συγκεκριμένα 44χρονος, 52χρονος και 54χρονος.

Όπως διαπιστώθηκε, είχαν εγκαταστήσει σε δύο σπίτια ειδικό εξοπλισμό για την καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης, την οπο’ια στη συνέχεια διακινούσαν στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Σε έρευνες στα δύο αυτά σπίτια, τις κατοικίες και τα οχήματα των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 296 δενδρύλλια χασίς, ακατέργαστη κάνναβη βάρους έξι κιλών και 200 γραμμαρίων, 450 γραμμ. λαθραίου καπνού, 500 ευρώ, τρία Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, επτά κινητά τηλέφωνα και πλήρης εξοπλισμός δύο φυτωρίων καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης.

Το χρηματικό όφελος που θα αποκόμιζε η εγκληματική αυτή ομάδα από την πώληση του χασίς ξεπερνά τα 700.000 ευρώ.

Με τη σε βάρος τους δικογραφία, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.