Πρωτοστάτης στη διοργάνωση μνημοσύνου προχθές, Κυριακή, για τον δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο ήταν μία αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που είχε σημαντική θέση στα ΜΑΤ, στο αρχηγείο και σε άλλες κρίσιμες υπηρεσίες του αστυνομικού σώματος. Η διαπίστωση αυτή προκάλεσε προβληματισμό στη λεωφόρο Κατεχάκη και στις τάξεις της Αστυνομίας που προσπαθεί να αποτινάξει κατηγορίες για σχέσεις με ακροδεξιά σχήματα και φασιστικά «μορφώματα».
Η αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., που απηύθυνε μέσω Facebook «κάλεσμα» για… ξαφνικό φόρο τιμής στον πρωταγωνιστή του πραξικοπήματος του 1967 που αποβίωσε τον Ιούνιο του 1999, είχε αποχωρήσει από το Σώμα το 2008 με τον βαθμό του αστυνομικού υποδιευθυντή.
Ωστόσο στις σελίδες της κοινωνικής δικτύωσης παρουσιάζεται με τη στολή της και με φόντο την ελληνική σημαία, ενώ στο προφίλ της υπάρχουν και καταχωρίσεις σχετικά με τη δραστηριότητα στελεχών της Χρυσής Αυγής. Στις σχετικές προαναγγελίες και αναφορές στο Facebook μιλά για «Μνημόσυνο υπέρ της ανάπαυσης, της ψυχής του ηγέτη, πατριώτη, συναδέλφου (…) Γεωργίου Παπαδόπουλου», ενώ δημοσιεύει φωτογραφίες από την εκδήλωση και το μνήμα του δικτάτορα
Όμως μνημειώδη είναι αυτά που σημειώνει σε νεότερη ανάρτηση όπου καταφέρεται σε όσους επέκριναν στο Διαδίκτυο την πρωτοβουλία της και θυμήθηκε σχετικές συγκρούσεις μαζί τους όταν ήταν, όπως λέει η ίδια, «επικεφαλής των δυνάμεων των ΜΑΤ» .
Όπως ανέφερε: «Καλησπέρα παιδιά. Εσείς που τόσες ημέρες σχολιάζατε χυδαία την εκδήλωσή μας γιατί δεν ήρθατε στο νεκροταφείο να μας τα πείτε κατά πρόσωπο; Μόνο πίσω από ένα – ίσως – ψεύτικο προφίλ μπορείτε να εκφραστείτε; Λυπάμαι. Εγώ και ο κύριος Σ…ς σας περιμέναμε. Γιατί δεν ήρθατε;;; Μείναμε με την όρεξη!! Αλλά τι λέω; Σας έχω γνωρίσει από κοντά – όταν ήμουν αστυνόμος α’ επικεφαλής δυνάμεων ΜΑΤ-ΥΜΕΤ και άλλων στην αμερικανική πρεσβεία. Μόνο μέσα σε ομάδες πολλών μας κάνατε επίθεση με μολότοφ και πέτρες. Αλήθεια γιατί ποτέ δεν υπήρξε ένας (ένας) άντρας από σας να χτυπηθεί τίμια με μια γυναίκα; Και όχι να μας χτυπάτε πισώπλατα; Δειλοί…»