Ενας δημόσιος καυγάς που ξέσπασε για «αυτό που έγινε στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης» μεταξύ των δύο δραστών οδήγησε την ΕΛ.ΑΣ στην εξιχνίαση τουάγριουεγκλήματος του50χρονου εργαζομένου στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου Αντώνη Μ.

Το πτώμα του είχε βρεθεί προδέκαημερών στην προαναφερόμενη περιοχή. Δράστες τηςανθρωποκτονίας είναι ένας 34χρονος και η 19χρονη σύντροφός του -σύμφωνα με αστυνομικούς είναι τοξικομανείς- που ήσαν φίλοι του θύματος. Από την έρευνα Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής διαπιστώθηκε ότι ο 50χρονος είχε πάει στην Δραπετσώνα σε σπίτι που έμεναν οι δράστες.

Η 19χρονη ισχυρίζεται πως κάποια στιγμή που ήταν μόνη της ο 50χρονος προσπάθησε να την παρενοχλήσει και τότε μπήκε στο σπίτι ο 34χρονος, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό, άρχισε να κτυπάει με τα χέρια και ένα ανεμιστήρα το θύμα στο κεφάλι.

Στη συνέχεια τον έδεσαν, τον έβαλαν σε αυτοκίνητο και τον οδήγησαν στα Λιμανάκια της Βάρκιζας, όπου συνεχίστηκε ο ξυλοδαρμός και στο τέλος ο εμπρησμός του θύματος. Κατόπιν, οι δράστες επέστρεψαν στο σπίτι και προσπάθησαν να το καθαρίσουν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το έβαψαν και απομάκρυναν όσα έπιπλα είχαν ίχνη αίματος.

Μετά τη δημοσιοποίηση των τατουάζ που είχε στο σώμα το θύμα -τα περισσότερα ονόματα ιχθυοπωλών στα οποία εργαζόταν- υπήρξεαναγνώρισητου 50χρονουπου είχε απασχολήσει παλιότερα την ΕΛ.ΑΣ για υπόθεση ναρκωτικών και παράνομης οπλοκατοχής.

Η ΕΛ.ΑΣ άρχισε να εξετάζει φίλους και συναδέλφους του 50χρονου . Ομως από τις πρώτες ώρες της έρευναςφέρεταινα υπήρξε ενημέρωση ότι «δύο φίλοι του θύματος παρουσία και άλλων προσώπων άρχισαν να μιλούν σεέντονούφος «για κάτι που συνέβη στα Λιμανάκια»» . Στοιχείαφέρεταινα υπήρξαν και από άλλες παράλληλες έρευνες. Ετσι η Αστυνομία εντόπισε τους δύουπόπτουςπουομολόγησαν το άγριοέγκλημάτους.