Συμπλοκή με γρονθοκοπήματα μεταξύ ενός κατηγορουμένου και ενός δικηγόρου σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων όπου εκδικάζεται η δίκη για την περιώνυμη μεταφορά δύο τόνων ηρωίνης με το δεξαμενόπλοιο «Noor 1». Πρόκειται για ένα νέο περιστατικό στο σίριαλ των απροόπτων της υπόθεσης αυτής που περιλαμβάνει ακόμη δολοφονίες, μυστηριώδεις αιφνίδιους θανάτους κατηγορουμένων, παραιτήσεις δικαστών, παρασκηνιακές κινήσεις εντός φυλακών και άλλα συμβάντα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο προκλήθηκε στο διάλειμμα της δίκης, που διεξάγεται στους χώρους του στρατοδικείου στο Ρουφ, όταν ένας δικηγόρος, νομικός εκπρόσωπος μελών του πληρώματος του πλοίου, δέχθηκε αρχικά τη λεκτική επίθεση ενός κατηγορούμενου επιχειρηματία την ώρα που καθόταν στο κυλικείο του δικαστηρίου. Ο δικηγόρος είχε αναφέρει στην αγόρευσή του ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας είναι «ναυλωτής του «Noor 1″».
Ο εν λόγω κατηγορούμενος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άρχισε να τον καθυβρίζει και να τον προπηλακίζει. Η αντίδραση του δικηγόρου ήταν να τον χτυπήσει στο πρόσωπο και να σωριαστεί στο δάπεδο. Αστυνομικοί και άλλοι δικηγόροι και ιδιώτες έσπευσαν επί τόπου για να συγκρατήσουν τον δικηγόρο αλλά και να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον κατηγορούμενο επιχειρηματία, ο οποίος δεν παρακολούθησε τη συνέχεια της δίκης.