Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθούν την Τρίτη οι γονείς της μικρής Μαρίας-Ειρήνης, που βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά από περίπου 22 ώρες εξαφάνισής της από τον Σκαραμαγκά.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προς το παρόν κρατούνται στο Τμήμα Ασφαλείας Χαϊδαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη τής ηλικίας 3,5 ετών μικρής είχαν χαθεί στις 14.40 το μεσημέρι της Κυριακής από την περιοχή του Σκαραμαγκά, όπου είχε πάει μαζί με τους γονείς της στη μάντρα αυτοκινήτων του παππού της για να γιορτάσουν το Πάσχα.

Το κοριτσάκι εντοπίστηκε τελικά το μεσημέρι της Δευτερας από περαστικό στην Αφαία Χαϊδαρίου, είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Παίδων.

Οι Αρχές εξέτασαν αρχικά το ενδεχόμενο αρπαγής της μικρής. Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρία της ίδιας, χάθηκε καθώς ακολουθούσε κάποια σκυλάκια στον δρόμο, ενώ το βράδυ κοιμήθηκε στα χορτάρια.

Εντύπωση, πάντως, προκαλεί η απόσταση χιλιομέτρων που διήνυσε το παιδί από το σημείο της εξαφάνισής του μέχρι και την περιοχή όπου τελικά βρέθηκε.

Σε δηλώσεις του, ο Γιώργος Πρίντεζης, παππούς της μικρής, άφησε υπόνοιες για αρπαγή της εγγονής του, λέγοντας ότι «κάποιος το πήρε το παιδί».