Εθελοντική επιχείρηση καθαριότητας διοργανώνουν οι πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Αθηνών στις 10 Απριλίου.
Οι πρυτανικές αρχές του Ιδρύματος παράλληλα με τις ενέργειες που πραγματοποιούνται κεντρικά, αλλά και σε συνεργασία με τους Κοσμήτορες και τους Προέδρους ως προς το ζήτημα της καθαριότητας όλων των χώρων του Πανεπιστημίου, καλούν όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας στο δεύτερο εθελοντικό καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου για το 2016.

Ο εθελοντικός καθαρισμός οργανώνεται γιατην Κυριακή 10 Απριλίουστις 10.00.

Οπως ανακοινώθηκε τα σημεία συνάντησης θα είναι:
•Η πύλη επί της οδού Ούλωφ Πάλμε. Στο σημείο αυτό θα συγκεντρωθούν εθελοντές από τις Υπηρεσίες και τις Σχολές του κέντρου της Αθήνας και το Δίκτυο Αλληλεγγύης του Δ. Ζωγράφου (Νομική Σχολή, ΕΜΜΕ, ΠΕΔΔ, ΤΕΑΠΗ, Οικονομικών Επιστημών, Τουρκικών Σπουδών). Συντονιστές στην περιοχή αυτή θα είναι οι Κοσμήτορες Δ. Καλλινίκου, Μ. Σπουρδαλάκης και Θ. Δραγώνα.
•Η πύλη Ζωγράφου. Στο σημείο αυτό θα συγκεντρωθούν εθελοντές από τις εξής Σχολές: Φιλοσοφική, Θετικών Επιστημών και Επιστημών Υγείας , καθώς και προσωπικό του Βοτανικού κήπου. Συντονιστές οι Κοσμήτορες Ε. Καραμαλέγκου,Κ. Βαρώτσος, Ε. Πατσούρης.
•Η πύλη Καισαριανής. Στο σημείο αυτό θα συγκεντρωθούν εθελοντές από τον ΕΛΚΕ και την ΤΥΠΑ, καθώς και τις εξής Σχολές: Θεολογική και ΕΦΑΑ. Συντονιστές οι Κοσμήτορες Α. Νικολαϊδης, Ν. Γελαδάς.