Μεγάλη επιχείρηση για την εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών – κυρίως κοκαΐνη,αλλά και χασίς – σε γνωστά νυκτερινά κέντρα στο Κολωνάκι και σε άλλες περιοχές της Αθήνας είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες από την ΕΛΑΣ.
Η έρευνα πραγματοποιείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικήςκαι φέρεται να «στοχεύει», εκτός των άλλων, τους ιδιοκτήτες κοσμικών στεκιών (μπαρ, εστιατορίων κλπ) στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίοι φέρεται να έχουν «υψηλή πελατεία», αλλά και να ξέπλεναν χρήματα μέσα από την αγορά νυκτερινών κέντρων, σκαφών αναψυχής κλπ, ενώ έχει εντοπισθεί και δίκτυο Ελλήνων κι αλλοδαπών μεσαζόντων.
Σύμφωνα με ορισμένες πηγές ο αριθμός των συλλήψεων Ελλήνων, αλλά και αλλοδαπών διακινητών θα υπερβεί τα δέκα άτομα.
Πρόκειταιγια μια υπόθεση που χαρακτηρίζεται «εξαιρετικά σοβαρή» και η οποία είχε ξεκινήσει, με απόλυτη μυστικότητα, πριν από έναν περίπου χρόνο.
Εχουν καταγραφεί χιλιάδες τηλεφωνικές συνομιλίεςπρωταγωνιστών του κυκλώματος ανάμεσα στους οποίους γνωστοί ιδιώτες, οι οποίοι συνομιλούν για προμήθεια ναρκωτικών με δεκάδες άτομα, αρκετά από τα οποία γνωστά πρόσωπα.
Το κύκλωμα αυτό φέρεται να έχει «έμμεση»σχέση με εκείνο που εξαρθρώθηκε, το περασμένο καλοκαίρι στην Μύκονο, αλλά κι ένα ακόμη που προέκυψε τον περασμένο Σεπτέμβριο με εισαγωγή ναρκωτικώνστην χώρα μας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας η έρευνα αφορά στην εξάρθρωση δύο εγκληματικών οργανώσεων και μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί εννέα μέλη τους.