Απρόσμενη εξέλιξη σημειώθηκε στην πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του νεαρού Κωστή Πολύζου, στη Σιάτιστα Κοζάνης, που είχε γίνει στις 18 Φεβρουαρίου 2011.

Το πρωί της Παρασκευής, συνελήφθησαν στην Ελευσίνα, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, η μητέρα του, Δ.Κ και ο πατριός του, Χ.Ν, ως δράστες της δολοφονίας του.

Η σύλληψή τους έγινε μετά από ένταλμα του ανακριτή Κοζάνης.

Ο 23χρονος Κωστής Πολύζος είχε εξαφανισθεί στις 18 Φεβρουαρίου 2011, από το σπίτι του στη Σιάτιστα Κοζάνης, ενώ το πτώμα του είχε βρεθεί επτά μήνες αργότερα, στις 26 Σεπτεμβρίου 2011, στο κτήμα του πατριού του, σε κοντινή απόσταση από τη Σιάτιστα. Το πτώμα του άτυχου νεαρού ήταν σκεπασμένο με κλαδιά και θάμνους και είχε βρεθεί από κυνηγό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η μητέρα και ο πατριός του 23χρονου είχαν πάρει ένα μεγάλο δάνειο για την αγορά σπιτιού στο όνομά του και υπήρχαν συνεχείς διενέξεις μεταξύ τους. Το μοιραίο βράδυ, μετά από ακόμη έναν καυγά ανάμεσα στον Κωστή Πολύζο και τον πατριό του, ο τελευταίος τον σκότωσε και μαζί με τη μητέρα του 23χρονου τον μετέφεραν στο κτήμα του, όπου τον έθαψαν.

Αυτήν την ώρα, οι δύο δράστες κρατούνται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και αργότερα θα μεταφερθούν στην Κοζάνη.