Αποστολή

Στην Κω μετέβη σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος προκειμένου να εκτιμήσει προσωπικά την κατάσταση με τους πρόσφυγες και μετανάστες που βιώνει το νησιά. Από τις 13:00 το μεσημέρι είχε συγκεντρωθεί στο δημαρχείο πλήθος κόσμου το οποίο ζητούσε από τον δήμαρχο της Κω να κηρύξει τον κ. Καμμένο persona non grata και να μην τον δεχθεί στο νησί.

Στις τρεις το μεσημέρι εμφανίστηκε στο δημαρχείο μονάδα των ΜΑΤ προκειμένου να «προετοιμάσει» την έλευση του υπουργού. Οι αστυνομικές δυνάμεις δέχτηκαν την αποδοκιμασία των συγκεντρωμένων και αποχώρησαν. Στη συνέχεια εμφανίστηκε ο υπουργός συνοδεία φρουράς όπου και του έγινε πρωτοφανής «υποδοχή αποδοκιμασίας».

Οι συγκεντρωμένοι, πέταξαν στον υπουργό μπουκάλια με νερό, φώναζαν «προδότη, προδότη» και ζητούσαν να φύγει από το νησί. Στη συνέχεια ο κ. Καμμένος ανέβηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

Σύνδεση με www.dhras.gr

ΑΝΕΛ: Στημένη προβοκάτσια χρυσαυγιτών η επίθεση στον Π.Καμμένο

Για «καλά στημένη προβοκάτσια χρυσαυγιτών σε αγαστή συνεργασία με τοπικά περιθωριακά στοιχεία», κάνει λόγο η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σε ό,τι αφορά την επίθεση εναντίον του προέδρου του κόμματος, Πάνου Καμμένου, στην Κω.

Ειδικότερα, η κ. Χρυσοβελώνη δηλώνει ότι «για την αποκατάσταση της αλήθειας, η απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά την επίσκεψή του στην Κω ήταν μια καλά στημένη προβοκάτσια χρυσαυγιτών σε αγαστή συνεργασία με τοπικά περιθωριακά στοιχεία».

«Σε καμία περίπτωση, υπογραμμίζει, δεν απηχούσε τις διαθέσεις των κατοίκων του νησιού. Άλλωστε, πρώτος ο κ. Καμμένος από τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας έχει υπογραμμίσει την ανάγκη εντατικοποίησης των διαδικασιών για την άμεση μετακίνηση των μεταναστών και των προσφύγων από τα νησιά», τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ.