Προβλήματα στην Αθήνα από την ανοιξιάτικη μπόρα και το χαλάζι.

Ανοιχτή η οδός Πειραιώς στο τμήμα μεταξύ των οδών Πέτρου Ράλλη και Χαμοστέρνας και στα δύο ρεύματα η οποία είχε κλείσει νωρίτερα λόγω της καταιγίδας. Επίσης παρατηρήθηκαν μικροπροβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε περιοχές των βορείων προαστίων.

Τουλάχιστον 20 κλήσεις για άντληση υδάτων έχει δεχθεί η Πυροσβεστική.

Χαλάζι έπεσε το μεσημέρι της Πέμπτης στα βόρεια προάστια της Αθήνας, κυρίως στην περιοχή του Αμαρουσίου και του Χαλανδρίου, ενώ έντονες βροχοπτώσεις σημειώθηκαν σε όλη την Αθήνα.

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση αντιμετώπισαν λόγω της έντονης βροχόπτωσης οι κάτοικοι των περιοχών Μελίσσια, Βριλήσσια, Πεντέλη και Αγία Παρασκευή, εξαιτίας βλάβης στο κέντρο κατανομής φορτίου στο σταθμό της Παλλήνης.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΗΕ κινητοποιήθηκαν και οι βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης αποκαταστάθηκαν.

Προβλήματα προκάλεσαν οι βροχές και το χαλάζι που έπεσαν σε Βοιωτία και Ήπειρο την Τετάρτη.

Σύμφωνα με δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ, η κακοκαιρία θα διαρκέσει έως την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πιθανόν ισχυρούς ανέμους άλλα από το βράδυ στη δυτική και βόρεια χώρα θα εξασθενήσουν.

Την Παρασκευή τα φαινόμενα θα περιοριστούν στις ανατολικές και νότιες περιοχές και σταδιακά μέχρι το βράδυ θα εξασθενήσουν.