Ουρές έχουν σχηματιστεί από τα ξημερώματα έξω από τα υποκαταστήματα των τραπεζών, καθώς οι συνταξιούχοι σπεύδουν να εισπράξουν τις συντάξεις τους.

Αν και θα μπορούσαν να κάνουν χρήση του e-banking, οι περισσότεροι συνταξιούχοι είτε δεν γνωρίζουν τη διαδικασία, είτε νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια εάν προσέλθουν στα υποκαταστήματα των τραπεζών.

Πάντως, όπως ανακοίνωσε το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, οι συντάξεις του μηνός Ιουνίου καταβάλλονται κανονικά σε όλους τους δικαιούχους.

Για το ότι θα καταβληθούν κανονικά οι μισθοί και οι συντάξεις του Ιουνίου διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας χθες, Τετάρτη, μετά τη σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών.


Δεν θα καταβληθούν σήμερα Πέμπτη τα οικογενειακά επιδόματα

Οι οφειλές του ΟΓΑ για τα οικογενειακά επιδόματα δεν αναμένεται να πληρωθούν σήμερα, Πέμπτη όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.
Μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο νέος επικεφαλής του οργανισμούς Αθανάσιος Μπακαλέξης δήλωσε ότι ένα μέρος των οικογενειακών επιδομάτων που σχετίζονται με δικαστικές αποφάσεις θα δοθεί την επόμενη εβδομάδα.

Τα υπόλοιπα θα δοθούν τον Ιούλιο, μαζί με τη δεύτερη δόση των επιδομάτων. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως σε περίπτωση που τα χρήματα βρεθούν θα καταβληθούν εντός Ιουνίου.