Βροχές και σποραδικές καταιγίδες μέχρι και την Κυριακή προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης κυρίως στα νότια.


Την Κυριακή ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές και
καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και νότια. Το βράδυ στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα νότια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο το πρωί στα βορειοανατολικά θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι στα δυτικά και βόρεια θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα υπόλοιπα βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια.