Το ενδεχόμενο τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν τα τελευταία τρία χρόνια να οδήγησαν μια 63χρονη και τον 27χρονο γιο της να θέσουν τέλος στη ζωή τους το πρωί της Τετάρτης στη Χαλκίδα εξετάζουν οι Αρχές.
Η γυναίκα με το γιο της έμεναν στον 5ο όροφο πολυκατοικίας. Ξαφνικά στις 9 το πρωί άλλοι ένοικοι αντιλήφθηκαν ότι η γυναίκα με τον γιο της είχαν πηδήξει στο κενό, στον ακάλυπτο χώρο και άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Κανείς δεν είναι σε θέση να πει ποιος πήδηξε πρώτος αν και κάποιες πληροφορίες λένε πως πρώτα η γυναίκα αυτοκτόνησε και αμέσως μετά την ακολούθησε ο γιος της.
Η γυναίκα έχασε άμεσα τη ζωή της ενώ ο γιος της υπέκυψε στα τραύματα του στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.
Tην υπόθεση ερευνά το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα ενώ στο «μικροσκόπιο» έχει μπει σημείωμα που φέρεται να άφησε η γυναίκα πριν προχωρήσει στην αυτοκτονία κάνοντας λόγο για δικαστική διαμάχη που είχε. Γείτονες λένε πως το 2011 διακόπηκε για άγνωστο λόγο η παροχή μιας μικρής αναπηρικής σύνταξης που έπαιρνε η γυναίκα και από τότε αντιμετώπιζε προβλήματα καθώς δεν είχε χρήματα για το ενοίκιο ενώ τη βοηθούσαν όσοι την ήξεραν.
Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. πάντως εξετάζουν και άλλα ενδεχόμενα – πέρα από τα οικονομικά προβλήματα – σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν τόσο την 63χρονη όσο και τον 27χρονο στην αυτοκτονία.