Στη Βουλή διαβιβάζονται από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου δικογραφίες που αφορούν τους πρώην υπουργούς κκ. Κυριάκο Μητσοτάκη, Ανδρέα Λοβέρδο, Γ. Μαυραγάνη, Κ. Τασούλα, Ι. Ανδριανό και τον βουλευτή της ΝΔ κ. Κ. Καραγκούνη.
Η πρώτη δικογραφία αφορά τους τότε υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Παιδείας κκ. Μητσοτάκη και Λοβέρδο και σχετίζεται με μηνυτήρια αναφορά της ΟΛΜΕ και καθηγητών επαγγελματικών λυκείων οι οποίοι απολύθηκαν και δεν πληρώθηκαν.
Η δεύτερη αφορά μήνυση κατά του τότε υπουργού πολιτισμού κ. Τασούλα από τον πρόεδρο της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών για την κωλυσιεργία υλοποίησης του διορισμού του στη θέση του γενικού διευθυντή του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (ΕΚΚ) όπως είχε προτείνει το ΔΣ του Κέντρου.
Αίσθηση προκαλεί η δικογραφία σε βάρος του πρώην υφυπουργού Οικονομικών κ. Μαυραγάνη. Ανώνυμο φαξ που είχε φτάσει στους οικονομικούς εισαγγελείς περιείχε καταγγελία για πιέσεις προς τη ΔΟΥ Γλυφάδας από τον κ. Μαυραγάνη και άνθρωπο του γραφείου του να μην ελεγχθούν εμβάσματα στη λίστα Λαγκάρντ από την πεθερά του ευρωβουλευτή κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη με δικαιούχους τον ίδιο και τη σύζυγό του. Το ποσό ήταν περίπου 200.000 ευρώ. Στη δικογραφία δεν υπάρχει σχετική προκαταρκτική εξέταση.
Εναντίον του πρώην υφυπουργού Αθλητισμού κ. Αδριανού έχει υποβληθεί μήνυση από τον δικηγόρο και παράγοντα της Παναχαϊκής κ. Αλέξη Κούγια για την αναβολή αγώνα Παναχαϊκή – ΑΕΚ στην Πάτρα και ευνοήθηκε η αθηναϊκή ομάδα και ο μεγαλομέτοχός της κ. Δ. Μελισσανίδης.
Εναντίον του κ. Καραγκούνη έχει υποβληθεί μηνυτήρια αναφορά από εργαζόμενο του γραφείου του για καταβολή δεδουλευμένων έξι μηνών.