Εντοπίστηκε στις 11.30 τη Δευτέρα από στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού το καλάσνικοφ του 31χρονου από την Αλβανία πριν από περίπου 10 ημέρες πυροβόλησε μέσα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Μικρολίμανο και τραυμάτισε 15 άτομα, ορισμένα εκ των οποίων σοβαρά.
Το όπλο βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες καθ΄ υπόδειξη του 31χρονου, στη θαλάσσια περιοχή της πύλης Ε1 στο λιμάνι του Πειραιά. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη πύλη βρίσκεται πολύ κοντά στο κτίριο του υπουργείου Ναυτιλίας και του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος.
Η έρευνα έγινε παρουσία ανδρών της Ασφάλειας Αττικής και της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε προηγηθεί το βράδυ της Κυριακής αίτημα της ΕΛ.ΑΣ. προς το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά για έρευνες στο συγκεκριμένο σημείο
Υπενθυμίζεται πως αρχικά οι έρευνες από τους βατραχανθρώπους του Λιμενικού είχαν γίνει στη περιοχή του Μικρολίμανου.
Eπίσης στις 8 το βράδυ στο Μαρούσι συνελήφθη ένας 32χρονος από τη Πολωνία, ο οποίος φέρεται να είναι μέλος της ίδιας εγκληματικής ομάδας στην οποία συμμετείχε και ο 31χρονος και οδηγός του τζιπ μέσα από το οποίο πυροβολούσε σε προηγούμενες ένοπλες επιθέσεις, όπως στο Μεταξουργείο.
Σε βάρος του 32χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.