Με προβλήματα θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των αστικών συγκοινωνιών την Πέμπτη, λόγω της συμμετοχής των σωματείων των εργαζομένων στον όμιλο ΟΑΣΑ στην γενική απεργία. Μάλιστα, δεν θα εκτελεστεί κανένα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο εθνικό και προαστιακό δίκτυο.

Συγκεκριμένα, λόγω στάσης εργασίας, τα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

Λεωφορεία: Θα κυκλοφορήσουν από τις 09.00 έως τις 21.00

Τρόλλεϋ: Θα κυκλοφορήσουν από τις 09.00 έως τις 21.00

Ηλεκτρικός: Τα δρομολόγια θα εκτελούνται από τις 10.00 έως τις 16.00

Μετρό: Τα δρομολόγια θα εκτελούνται από τις 10.00 έως τις 16.00

ΤΡΑΜ: Οι συρμοί θα κυκλοφορούν από τις 09:00 έως τις 17:00

Προαστιακός/ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο

Σύμφωνα με ανακοίνωση των σωματείων της ΣΤΑΣΥ, «η Κυβέρνηση συνεχίζει την ίδια βάρβαρη αδιέξοδη και αντεργατική πολιτική καταργώντας εκτός από εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, δημοκρατικούς θεσμούς και διαδικασίες».

«Με το ίδιο γνωστό «έργο» ετοιμάζεται να περάσει έναν ακόμα αντεργατικό – αντιλαϊκό προϋπολογισμό λιτότητας και φοροεπιδρομών, με θύματα – όπως πάντα – τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους» αναφέρουν.

«Παράλληλα, όμως, προετοιμάζει για το νέο μνημόνιο που μπορεί να ονομαστεί «γραμμή στήριξης» ή όπως αλλιώς, και θα φέρει νέα καταιγίδα μέτρων, ομαδικών απολύσεων και κατάργηση συνδικαλιστικών δικαιωμάτων» σημειώνεται.

«Η ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών είναι υπόθεση όλων μας. Γι’ αυτό, αντιστεκόμαστε, αντιδρούμε και συμμετέχουμε στην 24ωρη απεργία στις 27 Νοέμβρη της ΓΣΕΕ και στο συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 το πρωί, κατά των κυβερνητικών μέτρων και των μνημονιακών πολιτικών» αναφέρει η ανακοίνωση.

Δεμένα θα μείνουν τα πλοία στα λιμάνια την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου
λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

Επίσης καμία πτήση δεν θα εκτελεστεί την Πέμπτη από ή προς οποιονδήποτε ελληνικό προορισμό λόγω της απεργίας που έχουν εξαγγείλει οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Οσοι πρόκειται να ταξιδέψουν την Πέμπτη θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την αεροπορική τους εταιρεία προκειμένου να ενημερωθούν για το εάν και πότε θα γίνουν οι πτήσεις που ακυρώνονται.