Στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Άδ.Γεωργιάδη επιτίθεται ο κρατούμενος, μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, Νίκος Μαζιώτης επειδή, όπως αναφέρει, με δική του παρέμβαση δόθηκε εντολή στον διευθυντή των φυλακών Διαβατών να κλείσουν τα τηλέφωνα για να μη μιλήσει σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολυτεχνείο την προηγούμενη Παρασκευή.

Ο Νίκος Μαζιώτης, σε κείμενό του που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Indymedia, καταφέρεται κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας σημειώνοντας ότι είναι «από τους γνωστούς δήμιους του ελληνικού λαού, από τους πιο ένθερμους προσκυνημένους της υπερεθνικής ελίτ και των δανειστών και οπαδούς της πολιτικής και κοινωνικής γενοκτονίας που εφαρμόζεται για τη διάσωση του καπιταλιστικού συστήματος και κοινοβουλευτικός αντιπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας (…)».

Στη συνέχεια αναφέρει ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι εκείνος που ζήτησε να υπάρξει παρέμβαση για να απαγορευτεί η εκδήλωση στο Πολυτεχνείο «στην οποία θα μιλούσα μέσα από τη φυλακή Διαβατών».

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο κείμενο, μετά την παρέμβαση του Άδ.Γεωργιάδη ο διευθυντής των φυλακών δέχθηκε εντολή και έκλεισε τα τηλέφωνα του ισογείου από το μεσημεριανό άνοιγμα στις 2:15 έως το βραδινό κλείσιμο στις 7:45 «στερώντας παράνομα εκτός από εμένα (σσ. στον Νίκο Μαζιώτη) το δικαίωμα της τηλεφωνικής επικοινωνίας σε 200 περίπου κρατούμενους».

Στο κείμενο γίνεται αναφορά στη δράση του Επαναστατικού Αγώνα και παρατίθενται οι λόγοι για τους οποίους τον φοβάται το καθεστώς.

Επίσης, όπως και η Πόλα Ρούπα στο κείμενο της προηγούμενης Παρασκευής, έτσι και ο Νίκος Μαζιώτης αναφέρεται στον Αντώνη Σταμπούλο, που πρόσφατα συνελήφθη στον Βύρωνα με κατηγορίες για τρομοκρατία, αποκαλώντας τον σύντροφο αναρχικό.

Στο θέμα παρενέβη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας στο Twitter: «Εμείς είμαστε οι φασίστες, που θεωρούμε παράνομο να μαζεύονται για να σχεδιάζουν δολοφονίες και αυτοί είναι οι δημοκράτες;».

Σχόλιο του Νίκου Μαζιώτη μέλους του Επαναστατικού Αγώνα για τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη

«Οι δολοφόνοι και οι δήμιοι του λαού είναι πάντα υποκριτές. Έτσι και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος είναι συνεργός χιλιάδων δολοφονιών πολιτών σε μαζική κλίμακα, θανάτων από αυτοκτονίες (περίπου 4000), θανάτων από ασθένειες, από έλλειψη φαρμάκων, από πείνα και υποσιτισμό κατηγορούν εμάς για δολοφονίες. Απόδοση Δικαιοσύνης και όχι δολοφονία θα ήταν ένας τέτοιος δολοφόνος, όπως ο Γεωργιάδης, να εκτελεστεί μπροστά σε χιλιάδες λαού στην πλατεία Συντάγματος και το πτώμα του να κρεμαστεί ανάποδα όπως έκαναν οι Ιταλοί Παρτιζάνοι στην πλατεία Λορέτο στο Μιλάνο στον ομοϊδεάτη του Μπενίτο Μουσολίνι».