Τον Σεπτέμβριο του 2012 έγινε πραγματικότητα το «όνειρο» ενός αγώνα δρόμου αποκλειστικά για γυναίκες στην Ελλάδα που θα έχει παράλληλα φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ένα χρόνο αργότερα, το 2013, το «όνειρο» επέστρεψε και πλέον σήμερα, το «όνειρο» λαμβάνει χαρακτήρα θεσμού, καθώς πραγματοποιήθηκε το 3ο ραντεβού «Ladies Run» στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Πρόκειται για έναν αγώνα χωρισμένο σε δύο αποστάσεις, των 5 και 10 χιλιομέτρων, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, της Astir Marina, και με τη φιλοξενία του «Astir Palace».

Ο Αστέρας Βουλιαγμένης πλημμύρισε από χαμόγελα και ομορφιά, καθώς έλαβαν μέρος εκατοντάδες δρομείς, από τις σπουδαιότερες Ελληνίδες πρωταθλήτριες του στίβου μέχρι τις γυναίκες της «διπλανής πόρτας».

Κοινός στόχος όλων είναι η συμμετοχή, ο τερματισμός, και η στήριξη του σωματείου «ΔΕΣΜΟΣ». Το 2012, ο αγώνας «Ladies Run» ενίσχυσε την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και την εκστρατεία της ενάντια στον καρκίνο του μαστού, με το ποσό των 3.000 ευρώ. Το 2013 υποστηρίζοντας το σωματείο «ΔΕΣΜΟΣ», αγόρασε ένα σύγχρονο κολποσκόπιο ακόμα μεγαλύτερης αξίας για τα ανοικτά πολυϊατρεία των «Γιατρών του Κόσμου» σε Αθήνα και Πέραμα.

Φέτος, οι δρομείς έτρεξαν για την υποστήριξη του «ΔΕΣΜΟΥ» που στελεχώνεται από μία ομάδα νέων, δυναμικών γυναικών και έχει σκοπό τη δημιουργία δικτύων αλληλεγγύης για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.